tiistai 31. tammikuuta 2017

Ykkösluokkalaiset viettivät lukujuhlaa - kannatti opetella lukemaan!


















Lu-ku-juh-la o-li vii-me per-jan-tai-na 27.1.2017. Lu-ku-juh-laa vie-tet-tiin, kos-ka kaik-ki 1T- ja 1S-luok-ka-lai-set o-vat op-pi-neet lu-ke-maan.



"Aa-mul-la op-pi-laat kat-toi-vat pöy-dän. Pöy-dil-le lai-tet-tiin kau-niit si-ni-set pöy-tä-lii-nat ja kau-nis si-ni-nen hel-mi-lil-ja. Rit-va-o-pet-ta-ja o-li va-lin-nut hel-mi-lil-jan, kos-ka sen nu-put ku-vas-ta-vat op-pi-lai-den lu-ku-tai-to-a.

Op-pi-laat te-ki-vät lu-mi-hiu-ta-lei-ta ko-ris-teik-si. En-nen juh-laa har-joi-tel-tiin lau-lu-a ja juh-la-käy-tös-tä. Ruo-kai-lun jäl-keen o-li juh-la.
Juh-lan a-lus-sa o-lim-me sa-mas-sa luo-kas-sa. Mei-tä jän-nit-ti. Reh-to-rit Mir-ja ja Ma-rik-ka tu-li-vat yl-lä-tys-vie-rai-na juh-laan. Mir-ja -reh-to-ri ker-toi o-mas-ta kou-lu-a-jas-taan ja lu-ke-maan-op-pi-mi-ses-taan. 



















Lau-loim-me reh-to-reil-le ja tans-sim-me Re-von-tu-li-tans-sin. Rit-va o-pet-ta-ja lau-sui kir-joit-ta-man-sa ru-non. Ro-my saat-toi reh-to-rit herk-ku-pöy-dän luo. Sit-ten o-li lap-si-en vuo-ro ha-ke-a herk-ku-ja. Her-kut mais-tui-vat hy-väl-tä ja nii-tä o-li pal-jon. 

Juh-lan jäl-keen sii-vo-sim-me. Meis-tä juh-lat o-li-vat to-si ki-vat, mah-ta-vat ja mu-ka-vat.

Kan-nat-ti o-pe-tel-la lu-ke-maan!"


Ter-vei-sin: 1T- ja 1S- luok-ki-en op-pi-laat ja -o-pet-ta-jat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti