perjantai 2. helmikuuta 2018

Kotitalouden opiskelijoiden Maistuva päivä


Maistuva päivä elintarvikeyrityksessä on 8. - 9.-luokkalaisille ja lukiolaisille tarkoitettu yritysvierailupäivä, joka järjestetään vuosittain tammikuussa. Tempauksen tavoitteena on herättää nuoret pohtimaan, voisiko oma unelma-ammatti löytyä ruoka-alalta, sekä kannustaa alan opintojen pariin.

























Maistuvaa päivää vietettiin tänä vuonna 24.1. Maistuvassa päivässä kierretään yrityksen tiloja, kuullaan työntekijöiden uratarinoita ja opitaan yrityksen toiminnasta ja työtehtävistä. Joskus nuoret voivat osallistua jopa tuotekehitykseen tai pääsevät koemaistamaan uutuustuotteita.
















Joukko valinnaisen kotitalouden oppilaita pääsi tänä vuonna vierailemaan yrityksessä Avena Nordic Grain. Vierailu alkoi maittavalla lounaalla ja sen jälkeen meille esiteltiin yritystä ja sen tuotteita. Kävimme kierroksella tutustumassa prosessinohjaukseen ja laboratoriotyöskentelyyn. Näissä pisteissä työntekijät kertoivat meille työtehtävistään Avenalla. Pääsimme myös koemaistamaan mahdollisia uusia smoothie-tuotteita ja saimme antaa niistä oman arvion ja palautetta.


Kiitos koko Avenan väelle upeasta mahdollisuudesta tutustua elintarvikealaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti