perjantai 18. joulukuuta 2015

Yhteishenki näkyi joulujuhlassa














Tiistilän koulun joulujuhlassa nähtiin tänä vuonna tonttujen tosi-tv-ohjelma. Mitä tapahtuu, kun yksi tonttu haluaa myllätä jouluperinteet uusiksi? Juhlaohjelmassa oli mukana eskareita, ykkösiä, kolmosia, vitosia ja seitsemäsluokkalaisia reippaita esiintyjiä.


Tonttukuoro esiintyi reippaasti.













Seitsemäsluokkalaisten itse käsikirjoittama joulunäytelmä oli tehty tosi-tv-formaattiin. Ohjelman aikana käy ilmi, että yksi tontuista pitää jouluperinteita aikansa eläneinä ja haluaa uudistaa joulun. Kaikki ei kuitenkaan suju hänen suunnitelmiensa mukaan.

 Tosi-tv-show katkesi välillä "mainoskatkoilla", joiden aikana alakoulun oppilaat veivät erilaisiin talvitunnelmiin tanssi- ja musiikkiesityksin: lavalla nähtiin esimerkiksi vauhdikkaita tonttuja, hempeitä lumihiutaleita ja värikkäitä revontulia.

Lumihiutaleet tanssivat.














Tontut vauhdissa.













Esityksessä oli tyyliin sopien myös suoraa 
videokuvaa sekä valmiiksi nauhoitettuja katkelmia.

Tonttujen pajassa päästiin lopulta sopuun jouluperinteistä.
















Lopulta Joulupukki, Joulumuori ja tontut tulivat siihen tulokseen, että tärkeintä joulussa on yhteishenki ja yhdessä tekeminen, johon jokainen tuo oman palasensa - ihan kuin koulutyössäkin.

Lopuksi kuultiin vielä jouluntoivotukset rehtoreilta - ja taisipa valkokankailla vilahtaa muutama joulutunnelmainen opettajakin! 

Viime viikkojen tiivis harjoitusrupeama tuotti siis tulosta: esitykset sujuivat hienosti ja tunnelma oli lämmin. 

Kiitos kaikille esiintyjille, osallistujille - ja yleisölle!

Hyvää joululomaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti